Gyógyterápia

 

Gyógyuljon a Royal Panzióban orvosi beutaló nélkül!

 

Két új szolgáltatással bővítettük a panzió kínálatát.

 

1. OTO Adore Foot – intelligens talpmasszázs készülék

A talpmasszázs jótékony hatását már az ókori egyiptomiak is ismerték. Elméletében a kínai orvoslás és energiaáramlás filozófiáját erősíti meg, amely szerint a talp idegellátása rendkívül gazdag. Több, mint 70 000 idegvégződés található talpainkon, így különösen alkalmasak arra, hogy rajtuk keresztül a szervezet egészére hatást gyakoroljunk.

A részletes leírást ide kattintva olvashatja el.
 
 

2. OTO Swing – A természet ihlette fizikoterápiás eszköz

A készülék egy kellemes meditációhoz hasonlóan, alfa állapotot (az alvás és ébrenlét hátárán lévő állapot) hoz létre az agyban, amelynek köszönhetően egyrészt ellazulnak az izmok, így oldódik a felgyülemlett feszültség, másrészt lelassul a pulzus és csökken a vérnyomás. Ugyanakkor az agy vérellátása javul, továbbá a két agyfélteke között létrejövő szinkronizáció révén, egyfajta híd képződik a tudatos és a tudatalatti részek között. Így többek között javul a koncentráció, a kreativitás és a problémamegoldó készség is.

A chi

Évszázadokon keresztül rejtélynek számított, hogy a chi kung gyakorlatok végzése hogyan segít a betegségek megelőzésében és gyógyításában, a modern tudományos kutatások azonban egyre biztosabbak a módszer jelentőségében. Leegyszerűsítve, a chi kung gyakorlatok arra hivatottak, hogy a kínaiak által chi-nek nevezett, testben áramló életenergiát fokozzák.
Az OTO Swing funkciója, hogy a chi áramlását támogassa a szervezetben.

A részletes leírást ide kattintva olvashatja el.


SZÉP kártya, és bankkártya elfogadóhely
Gyógyuljon Cserkeszőlőn a Royal Hotelban orvosi beutaló nélkül!
Cserkeszőlő Royal Hotel = Hotel minőségű szállás, panziós árak + wellness!