Cserkeszőlő wellness

Mi is az wellness?

A wellness egészség megőrző programok összessége, melynek célja a mindennapi stressz, és fáradtság kipihenése, a test és szellem megnyugtatása, fejlődése, melyek az életminőség , fizikum, közérzet fejlesztését, fejlődését szolgálják. A szervezet harmonizálása, külső-belső fiatalodás, pozitív életszemlélet, a hosszú élet, és a kontrollzónának megfelelő program, vagy is az adott életkor sajátosságai közül az előnyök erősítése és a hátrányok kiküszöbölése, mind ez elérhető cél, egy jól összeállított wellness-programmal.

Cserkeszőlő wellness: út egy egészségesebb életmód felé

A wellness részei (a torna, az egészséges táplálkozás, úszás, fitnesz, masszás, stb ) beépülhetnek a hétköznapokba is, ehhez ad jó alapot, iránymutatást egy szállodai kúra.

Az élet szépségének felismeréséhez elengedhetetlen a test és lélek megtisztulása. Mi segítünk Önnek csillapítani a szellemi feszültségét és megnyugtatni testét-lelkét.

Royal Hotel Cserkeszőlő: Wellness szolgáltatásaink

Kényeztesse magát szállodánkban! A Royal Hotel Cserkeszőlő wellness részlege várja a pihenésre és megújulásra vágyó vendégeit a hét minden napján.

JAKUZZI

6 személyes,és három személyes jakuzzi áll vendégeink rendelkezésére. A pezsgőfürdőben egyszerre élvezheti a feláramló sűrített levegő és a szórófejekből kilövellő vízsugarak masszírozását. Egy 15 perces mártózás a 30-34 °C-os jacuzzi vizében ellazítja az izmokat és javítja a keringést.

Ember és víz kapcsolata olyan régi, mint maga az emberiség. A víz az élet nélkülözhetetlen eleme; napjainkban a fürdőzés és az úszás a relaxálás egyik fontos eszköze.
A meleg fürdő jótékony hatása, azon túl, hogy tisztíja és hidratálja a bőrt, nemcsak a fizikai és mentális felfrissülés szempontjából fontos, hanem mindenekelőtt azért, mert ezekben a percekben csak magunkkal foglalkozhatunk és csökkenti a fáradt izmok elgémberedését – a fürdés a jó kondíció elérésének egyik fontos állomása.

INFRASZAUNA

Infraszaunánkban az infravörös sugarak által közvetített hő 80 százaléka közvetlenül a testben koncentrálódik, míg a hagyományos rendszerű szaunában ez mindössze 20 százalék. A szauna kabinban tapasztalható 35-55 C°-os hőmérséklet kevésbé terhelő a szívnek, a belélegzett levegő nem éget, és mivel mélyen behatol a bőr hámrétege alá, így sokkal hatékonyabb is lehet, mint a hagyományos szaunákban. Az infraszauna  azok számára biztosít kellemes élményt , akik nem szeretik a finn szauna magas hőmérsékletét, vagy a gőzkabin páradús levegőjét. A fűtött padokon relaxálva élvezheti a szauna gyógyító, nyugtató, és stresszcsökkentő hatását

Finn szauna

A forró és száraz a levegőn elpusztulnak a baktériumok, vírusok, a verejtékezéssel pedig a bőrön keresztül távoznak ilyenkor a szervezetből a méreg – és salakanyagok. A szauna élettani hatása igen sokféle: javítja a vérkeringést, érregeneráló, erősíti a szívet, növeli a szervezet ellenálló képességét – tehát megelőzhető így az influenza, a megfázás -, szépíti a bőrt (fiatalítja, rugalmassá teszi), enyhíti az izomlázat, és még stressz oldó hatása is van. A hatására fellépő fokozott vérkeringésnek köszönhetően a szervezet több oxigénhez jut, így könnyebben ellazul, regenerálódik. A szauna megelőzés és gyógyítás egyszerre. Már a havi egyszeri szaunázásnak is pozitív a hatása.

 

Vendégeinknek ingyenesen szauna törölközőt biztosítunk,melyet a recepción szíveskedjenek kérni,és ott ha végeztek leadni.

 

Szállodánk NEM wellness szálloda, a wellness részlegünk teljesen ingyenesen, mindenféle térítés nélkül használható, ezért vendégeinknek NEM kell külön fizetniük. Ez a szolgáltatásunk egy plusz kedvesség, /grátisz/ a vendégeink plusz kikapcsolódását szolgálja. A wellness részlegünkbe időpont nem foglalható, azt mindenki szabadon, ingyenesen  használhatja nyitva tartási időben. Az esetleges telítettségért, várakozásért, reklamációt NEM tudunk elfogadni, mivel ezért a szolgáltatásunkért NEM számolunk fel semmilyen külön díjat sem.

 

Cserkeszőlő Fürdő

Mindezeket a wellness élményeket kitűnően ki lehet egészíteni, a cserkeszőlői fürdő szolgáltatásaival.


SZÉP kártya, és bankkártya elfogadóhely
Gyógyuljon Cserkeszőlőn a Royal Hotelban orvosi beutaló nélkül!
Cserkeszőlő Royal Hotel = Hotel minőségű szállás, panziós árak + wellness!