Cserkeszőlő wellness

Mi is az wellness?

A wellness egészség megőrző programok összessége, melynek célja a mindennapi stressz, és fáradtság kipihenése, a test és szellem megnyugtatása, fejlődése, melyek az életminőség , fizikum, közérzet fejlesztését, fejlődését szolgálják. A szervezet harmonizálása, külső-belső fiatalodás, pozitív életszemlélet, a hosszú élet, és a kontrollzónának megfelelő program, vagy is az adott életkor sajátosságai közül az előnyök erősítése és a hátrányok kiküszöbölése, mind ez elérhető cél, egy jól összeállított wellness-programmal.

Cserkeszőlő wellness: út egy egészségesebb életmód felé

A wellness részei (a torna, az egészséges táplálkozás, úszás, fitnesz, masszás, stb ) beépülhetnek a hétköznapokba is, ehhez ad jó alapot, iránymutatást egy szállodai kúra.

Az élet szépségének felismeréséhez elengedhetetlen a test és lélek megtisztulása. Mi segítünk Önnek csillapítani a szellemi feszültségét és megnyugtatni testét-lelkét.

Royal Panzió Cserkeszőlő: wellness szolgáltatásaink

Kényeztesse magát panziónkban! A Royal Panzió Cserkeszőlő wellness szolgáltatásaival várja a pihenésre és megújulásra vágyó vendégeit a hét minden napján.

JAkUZZI

6 személyes jakuzzi áll vendégeink rendelkezésére. A pezsgőfürdőben egyszerre élvezheti a feláramló sűrített levegő és a szórófejekből kilövellő vízsugarak masszírozását. Egy 15 perces mártózás a 32-34 °C-os jacuzzi vizében ellazítja az izmokat és javítja a keringést.

Ember és víz kapcsolata olyan régi, mint maga az emberiség. A víz az élet nélkülözhetetlen eleme; napjainkban a fürdőzés és az úszás a relaxálás egyik fontos eszköze.
A meleg fürdő jótékony hatása, azon túl, hogy tisztíja és hidratálja a bőrt, nemcsak a fizikai és mentális felfrissülés szempontjából fontos, hanem mindenekelőtt azért, mert ezekben a percekben csak magunkkal foglalkozhatunk és csökkenti a fáradt izmok elgémberedését – a fürdés a jó kondíció elérésének egyik fontos állomása.

INFRASZAUNA

Infraszaunánkban az infravörös sugarak által közvetített hő 80 százaléka közvetlenül a testben koncentrálódik, míg a hagyományos rendszerű szaunában ez mindössze 20 százalék. A szauna kabinban tapasztalható 35-55 C°-os hőmérséklet kevésbé terhelő a szívnek, a belélegzett levegő nem éget, és mivel mélyen behatol a bőr hámrétege alá, így sokkal hatékonyabb is lehet, mint a hagyományos szaunákban. Az infraszauna  azok számára biztosít kellemes élményt , akik nem szeretik a finn szauna magas hőmérsékletét, vagy a gőzkabin páradús levegőjét. A fűtött padokon relaxálva élvezheti a szauna gyógyító, nyugtató, és stresszcsökkentő hatását.

SZOLÁRIUM

Szolgáltatás kínálatunk egy 60 coffee csővel ellátott, EU szabványnak megfelelő szoláriummal bővült, hogy időjárástól függetlenül is garantált legyen a tökéletes barnulás. Az álló szoláriumban a napfény hatása egy felüdítő és boldog életérzés gondolatát ébreszti fel bennünk. Ajánljuk, hogy hetente legfeljebb háromszor szoláriumozzon alkalmanként minimum 6-8 percig.

MEDICAL WELLNESS

A medical wellness emellett a legújabb trendek egyike az egészségturizmusban, kombinálja az egészséges életmód módszereit, olyan gyógyászati tevékenységekkel, amelyeknek kulcsfontosságú eleme az orvosi tudás.

Ennek kitűnő példái, a panziónkban használható OTO fizikoterápiás, stresszoldó, valamint lábmasszírozó készülékek.

Cserkeszőlő Fürdő

Mindezeket a wellness élményeket kitűnően ki lehet egészíteni, a cserkeszőlői fürdő szolgáltatásaival.


SZÉP kártya, és bankkártya elfogadóhely
Gyógyuljon Cserkeszőlőn a Royal Hotelban orvosi beutaló nélkül!
Cserkeszőlő Royal Hotel = Hotel minőségű szállás, panziós árak + wellness!

 
Ön is feliratkozhat a hírlevelekre: