Őszi szünet wellnesszel

Őszi szünet  félpanziós akcióval wellnessel 2 éj

Ajánlat kérés, foglalás

( Inkább 3 éjszakára jönne? Katt ide )

A csomag tartalma :

  • 2 éjszaka szállásdíja 2 fő részére

  • 2 db svédasztalos reggeli / fő

  • 2 db étkezési jegy / fő a fürdő területén lévő Napsugár Étterembe, ahol 15 ételválaszték áll a vendégek rendelkezésére, amit minden nap 12 órától, este 18 óra 30 perc-ig , bármikor el lehet fogyasztani . Az étkezéshez nem kell a fürdőbelépőt megvásárolni .

  • korlátlan wellness használat / jakuzzi, és infraszauna / a hotelben

  • a fürdőbelépőt az ár nem tartalmazza,  Fürdőbelépőt a cserkeszőlői Gyógy-és strandfürdőbe, kedvezményesen, 2.000 ft helyett, 1.700 ft/db/nap áron tudunk biztosítani .

A csomag ára:

72.000FT helyett, 38.000Ft / 2 fő / 2 éj  + IFA 500 Ft/fő/éj

Gyermekkedvezmények (szülőkkel egy szobában történő elhelyezés esetén)

  • 0 – 14 éves korig : 15.000 Ft/ fő/ 2 éj félpanzióval

  • 14 éves kor felett a teljes ár fizetendő

Foglalható október 20-21-22-23-24-25-26-27-28-29-30-31 éjszakára

További napokkal hosszabbítható. A fenti árak az ÁFA-t tartalmazzák, az IFA-t nem.
IFA= Idegenforgalmi adó, mely 500 Ft/ fő/ éjszaka, és a helyszínen külön fizetendő minden 18. életévét betöltött személy esetén, vendégéjszakánként. Az IFA minden esetben készpénzzel fizetendő!

Fontos információk a következő linkre kattintva olvashatók Katt ide

Bejelentőlap a következő linkre kattintva tölthető le Katt ide

Ajánlat kérés, foglalás


Lemondási feltételek: 

Érkezés előtti 9. napon kötbérmentesen, írásban lemondható a foglalás. A 9. napon belüli lemondás, vagy meg nem érkezés estén, a szálláshely jogosult a lefoglalt éjszakák díját kötbérként felszámítani, és a kötbér összegéről kiállított számlát a vendég nevére és címére megküldeni, és azt kifizettetni a vendéggel. A lefoglalt időpontok visszamondásakor, a foglaláshoz előre utalt összeget, / foglaló, előleg / vissza nem utalunk, azt a pénzt, a pénz érkezésekor leszámláztuk, a számlát megküldjük, kötbérként felszámítjuk, bele számoljuk a teljes foglalási összegbe, és a különbözetet a vendégnek számlázzuk .Kuponnal, bónusszal, vagy utalvánnyal foglalt szállás 9 napon belüli lemondása , vagy meg nem érkezés esetén, a kupont, bónuszt, utalványt felhasználtnak tekintjük, annak árát vissza nem térítjük, vissza nem utaljuk, beleszámítjuk a foglalt szállás értékébe, és a különbözetet számlázzuk a vendégnek. Amennyiben a vendég megérkezik, de az általa előzőleg lefoglalt vendégéjszakát bármilyen okból nem kívánja igénybe venni, hamarabb távozik mint az általa lefoglalt éjszakák száma, akkor a szállás jogosult a lefoglalt éjszakák számát leszámlázni, és az árát kifizettetni a vendéggel ! Szilveszteri előleget nem utalunk vissza!