Nyerj ajándékutalványt


Nyereményjáték Facebook oldalunkon

Kövesd az oldalunkat, oszd meg a bejegyzéseinket! Most különösen megéri.
Azon túl, hogy hasznos információkat, fejtörőket, tréfás képeket, fontos internet biztonsági híreket osztunk meg rendszeresen, most

7.000 lájk elérésekor az alábbi 2 db ajándékutalványt

sorsoljuk ki követőink és a posztjaink megosztói között.

Az utalvány beváltható 2019. szeptember 1. és december 20. között, a szálláshellyel történő előzetes egyeztetés mellett a szabad helyek függvényében,a kiemelt és ünnepi időszakok, valamint iskolaszüneti napok kivételével!
Kérjük figyeljetek, hogy a megosztásokat (Share) csak akkor tudjuk követni, ha publikusan, mindenki számára láthatóan (nem csak a baráti körödnek vagy ismerőseidnek láthatóan) osztjátok meg a bejegyzést, képet. (Ez minden egyes megosztásnál is külön állítható.) Ha a megosztásod nem publikus, úgy mi nem látjuk, nem tudjuk ellenőrizni, így kisorsolni sem tudunk nyertesként.

Néhány tipp a megosztásokhoz:

– ne oszd meg egymás után többször ugyanazt a bejegyzést! Ezzel csak bosszantod a   címzetteket, Inkább minden nap egyszer, esetleg kétszer (például délelőtt és délután)
– ügyelj a publikus megosztásra! (lásd a fenti leírást)
– ne csak magát a nyereményjáték posztot oszd meg, hanem a többi bejegyzéseinket is. így nagyobb eséllyel veszel részt a sorsoláson

 


Jó szórakozást, és sok szerencsét kívánunk!
Örülnénk, Téged is hamarosan a vendégünkként köszönthetnénk szállodánkban!

 
Ön is feliratkozhat a hírlevelekre: