Időkihasználás okosan

12 Jan

posted by

Categories: Hasznos infók

Tags: , , ,

Comments: 0

 

Ön is elpocsékolja a pihenésre szánt idejének nagy részét?

Sokan gondolják, hogy a hétvége mindössze két nap: szombat és vasárnap. És ugye kell az utazásra is időt szánni, meg a szobát se lehet akármikor elfoglalni. Egy csomó elvesztegetett idő. Bosszantó.

De mégis mit lehet tenni?

Kerülje el az időrabló, felesleges köröket, használja ki okosan a lehetőségeit és meglátja: a hétvége tovább tart majd, mint gondolta volna!
Íme néhány trükk a lehető legjobb időkihasználásra:

Készüljön fel!

Sok időt takaríthat meg, ha egy kicsit előre készül.

Nézze meg az interneten a szálloda honlapját,

keresse meg az Önt érdeklő fontos információkat. Mikortól foglalható el a szoba, mikor lehet reggelizni, hol és mikor fogyasztható el az ebéd vagy vacsora, meddig van nyitva a fürdő, meddig használható a szálloda wellness részlege, stb.

Töltse ki az online bejelentőt,

így érkezéskor ezzel már nem kell időt töltenie.

Tervezze meg az útvonalat!

A pihenés már akkor megkezdődik, amikor kilép a lakása ajtaján. Nézze meg egy útvonal tervezővel a szállás legkedvezőbb megközelítését! Kerülje el a csúcsforgalmat! Inkább induljon kicsit korábban, de nincs rosszabb annál, mint idegesen megérkezni a kiszemelt hotelbe.

Használja ki a szálloda csomagmegőrzőjét!

Ha a szobáját csak délután lehet elfoglalni, akkor sem érdemes a délelőttöt elvesztegetni: a legtöbb szállodában megoldható, hogy a recepción vagy megőrzőben biztonságba helyezze a csomagokat. Kezdődhet a helység felfedezése.

Ne siessen haza!

Ha vasárnap már délelőtt el kellene hagynia a szobáját, az szintén nem jelenti azt, hogy máris indulnia kellene haza. Egy kisebb táskába csomagolja össze, amire aznap még szüksége lehet ( fürdőruha, neszeszer ha szeretne még strandolni, fürdőzni ), ebédeljen kényelmesen, pihenjen, élvezze a szabadságot!
Megdolgozott érte, megérdemli.

Comments are closed.