Gyógyfürdő

 

Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati központ

Cserkeszőlő legnagyobb kincse a több mint 60 éve, 2311 m mélyről felszínre törő 82 °C-os termálvíz, és az erre épülő gyógy- és strandfürdő. A víz összetételének köszönhetően jótékony hatással van különböző mozgásszervi és nőgyógyászati betegségekre, de a kikapcsolódni vágyók is megtalálják a számukra megfelelő szórakozási lehetőségeket az élményfürdőben. 2 pályás ponyvacsúszda, extra hullámmedence, egyedi élménymedence, úszómedencék, gyógymedencék, gyógyvizes és gyógysós kádfürdő – ez mind megtalálható itt. Kiváló felső légúti betegségeket gyógyító extra kivitelezésű gyógysó szoba és gyógyászati ellátások állnak rendelkezésre az év minden napján nyitva tartó egységes komplexumban.
A fürdő területéhez szervesen kapcsolódik az ultramodern gyógyászati centrum, melyben egész évben igénybe vehetők gyógyászati szolgáltatások, melyeket a társadalombiztosítók is térítenek.

Cserkeszőlő Fürdő – Strand

Májustól októberig az egyedi kialakítású a hullámfürdő, az úszó és tanmedence és a kisgyermekek részére kialakított medence nyújt kellemes élményt a strandolást kedvelőknek.

A 4,6 hektár területen fekvő gyógy- és strandfürdőhöz kapcsolódnak vendéglátóipari egységek, ahol hideg-meleg ételeket, italokat szolgálnak fel, valamint egy automata tekepálya és minigolf pálya várja a vendégeket.

Cserkeszőlő Fürdő – Téli Fürdő

2010 novemberében került átadásra a háromszintesre tervezett új téli fürdőépület, alagsorában 1200 személyes öltöző és 300 m2-es fitneszterem kaptak helyet.
A földszinten kialakított fürdőtér ad helyet két gyógymedencének, melyek közül az egyik fedett kiúszó medencével rendelkezik, egy gyermekmedencének, egy élménymedencének, egy tanmedencének és egy jakuzzinak. Az élménymedencében sodrófolyosó,  óriáscsúszda, és a fedett részből a szabadtérbe vezető kiúszó rész található.
A felső szinten galéria nyugágyas pihenővel, és  presszó várja a vendégeket.

Cserkeszőlő Fürdő – wellness, szauna

A közelmúltban került átadásra az új szaunavilág, ahol aroma kabin, finn szauna és infraszauna található.
Wellness ajánlatok: lávaköves masszázs, herba masszázs, Kleopátra fürdője, frissítő talpmasszázs.
Magyarországon kizárólag Cserkeszőlőben található a lengyelországi Bochniából származó gyógy-sóból kiépített szoba, mint klimatikus gyógyhely, ahol bármikor elérhető a természetes sóbányák mikroklímája. A falai, a mennyezete és a padozata só- réteggel borított.

Cserkeszőlő Fürdő – Árak

Részletes információk, árak, nyitva tartás a fürdő honlapján.

A teljes, részletes árlistát a szolgáltatásokról és kezelésekről itt találja.

 

 

cserkeszolofurdo2 cserkeszolofurdo3 Cserkeszőlő fürdő

SZÉP kártya, és bankkártya elfogadóhely
Gyógyuljon Cserkeszőlőn a Royal Hotelban orvosi beutaló nélkül!
Cserkeszőlő Royal Hotel = Hotel minőségű szállás, panziós árak + wellness!