Fontos információk

Tisztelt Vendégeink!

Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy pihenésük örömteli és zökkenőmentes legyen. Ezért kérjük Önöket, hogy az alábbiakban foglaltakat szíveskedjenek tudomásul venni, illetve betartani!

  • Recepció szolgálat 7-20 óráig, ez idő alatt válaszolunk az ajánlatkérésekre és a foglalásokra, ha ettől eltérő időpontban érkezik kérem jelezze, a következő telefonszámon: +36/30/3816576, vagy +36/56/318596

  • Foglalás esetén 20% előleget kérünk 3 munkanapon belül utalni !

  • Fürdőbelépőt a szálloda recepcióján tudnak kedves vendégeink vásárolni,amellyel soron kívül tudnak a fürdőbe ki-be járni a teljes nyitvatartási idő alatt. Megkímélve magukat a fürdő pénztáránál lévő sorban állástól!

  • A svédasztalos reggeli a hotelben 8-9:30 óráig fogyasztható.
   Laktóz-, glutén- és szója mentes, ill. vegetáriánus és vegán étkezési lehetőséget NEM tudunk biztosítani.

   A vacsorát a Royal Hotel új éttermében tudják elfogyasztani 17:30-20:00 óra közt. Ahol háromféle levesből,háromféle főételből,friss salátákból,és desszertekből választhatnak a kedvük szerint a vendégeink.

  • A szobát várhatón 15 órától tudjuk biztosítani és a távozás napján 10 óráig kérjük átadni

  • A szálloda cserkeszőlői fürdő bejáratától kb.200 m-re, a busz pályaudvartól kb.150m-re található 

  • A wellness részleg (jakuzzik,3,és 6 személyes,FINN,és infraszauna) 8-19 óráig használható, a jakuzzi vízének hőmérséklete 31-33 -os. Távozás napján a wellness 10 óráig használható

  • FINN szauna 14:00-19:00 óráig használható!
  • Mozgásukban korlátozott vendégeink figyelmébe: a hotelben csak első, és második emeleti szobák találhatóak, LIFT NINCS! A szálloda nem akadálymentesített. Megrendeléskor kérjük vegyék figyelembe!

  • Kisgyermekkel érkezők figyelmébe: a reggelinél etetőszéket biztosítunk.
   Kiságyat, fürdetőkádat, bébiétel melegítőt, mikrót, stb. NEM tudunk biztosítani.
  • Ingyenes parkolást és ingyenes WiFi hozzáférést biztosítunk

  • Kupon, csomag, ajándékutalvány vásárlása esetén, annak tartalmában lévő, igénybe nem vett  szolgáltatás értékét nem térítjük vissza!

  • Fizetés SZÉP kártyával, készpénzzel és bankkártyával is lehetséges

  • Az IFA ( idegenforgalmi adó ) nem tartalmaz ÁFA-t, tárgyi adómentes, mértéke
   500 forint /fő/éj, amit minden 18. életévét betöltött személynek készpénzzel kell fizetnie.

  • Szállodánkba semmilyen állat nem hozható be

  • Szobák felszereltsége:
   – szobáinkba személyenként ágyneműt, és 70*100 cm törölközőt biztosítunk
   – fürdőköpenyt nem biztosítunk
   – síkképernyős televízió
   – klíma használatot biztosítunk 23 C°-ra beállítva, nem változtatható
   – hűtőszekrény
   – hajszárító
   – asztal, szék, éjjeli szekrény, ruhásszekrény

Letölthető bejelentő

A bejelentőt minden vendégünknek ki kell tölteni !

Elutazás előtt már otthon letöltheti a bejelentő lapot, amit kényelmesen kitölthet, és érkezéskor nincs más dolga mint átadni a recepciósnak és már veheti is át a szobakulcsát és kezdődhet a jól megérdemelt pihenés.
A bejelentő alatt a legfontosabb információkat is összegyűjtöttük Önnek, kérjük olvassa el figyelmesen!

Hogyan?  Kattintson ide!

 

Dohányzási szabályzat

A szállodában, és annak bejáratától 5 méteren belül TILOS A DOHÁNYZÁS!
A szálloda területén kizárólag a dohányzásra kijelölt helyeken lehet dohányozni.
A nemdohányzók védelméről szóló 1999. évi XLII. törvény végrehajtása értelmében a szálloda zárt helyiségeiben (beleértve a vendégszobákat is), közösségi területein tilos a dohányzás. A szálloda alkalmazottai jogosultak a vendégeket, valamint a szálloda területén tartózkodó bármely más személyt figyelmeztetni a jogszabály betartására, illetve a jogszerűtlen magatartás abbahagyására.
A vendégek, illetve a szálloda területén tartózkodó bármely személy köteles a jogszabály betartására, valamint az esetleges felszólítás teljesítésére. Amennyiben bármely vendég vagy a szálloda területén tartózkodó egyéb személy jogsértő magatartása miatt a szálloda üzemeltetőjét az illetékes hatóság a hivatkozott jogszabály alapján bírsággal sújtja, úgy az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy az adott jogsértő magatartást tanúsító személyre a bírság összegét áthárítsa, illetve annak megfizetését tőle követelje. Ennek megszegése esetén, különösen a szobákban történő dohányzás, illetve a szobákhoz tartozó erkélyen oly módon történő dohányzás, hogy a dohány füst a szobába beáramol, a dohányzó vendég 15.000 Ft összeg többlet takarítási díj megfizetésére köteles, mely a szobaszámlára kerül ráterhelésre.
Dohányzásra kizárólag az erre táblával kijelölt helyeken kerülhet sor.

  

Lemondási feltételek

Érkezés előtti 14. napon kötbérmentesen, 5000ft / foglalás kezelési költség megfizetésével, írásban lemondható a foglalás. A 14. napon belüli lemondás, vagy meg nem érkezés estén, a szálláshely jogosult a lefoglalt éjszakák díját kötbérként felszámítani, és a kötbér összegéről kiállított számlát a vendég nevére és címére megküldeni, és azt kifizettetni a vendéggel. A lefoglalt időpontok visszamondásakor, a foglaláshoz előre utalt összeget, / foglaló, előleg / vissza nem utalunk, azt a pénzt, a pénz érkezésekor leszámláztuk, a számlát megküldjük, kötbérként felszámítjuk, bele számoljuk a teljes foglalási összegbe, és a különbözetet a vendégnek számlázzuk.

Lefoglalt időpont módosítás egy alkalommal ingyenesen lehetséges. Minden további időpont módosítás 4.000 ft/ módosítási díjat von maga után,amit a szállás árához hozzá terhelünk! 

Ha a foglalást a vendég az érkezéstől számított 14 napon kívül lemondja,és kéri az előleg visszautalását a szálláshely 5000 ft/ foglalás kezelési díjat számít fel. A befizetett előleg,mínusz kezelési költség /5000ft/ kerül visszautalásra!

Szép kártyáról történt utalást visszautalni nem tudunk,csak későbbi időpontra módosítani!

Kuponnal, vagy utalvánnyal foglalt szállás 14 napon belüli lemondása , vagy meg nem érkezés esetén, a kupont, utalványt felhasználtnak tekintjük, annak árát vissza nem térítjük, vissza nem utaljuk, beleszámítjuk a foglalt szállás értékébe, és a különbözetet számlázzuk a vendégnek. Amennyiben a vendég megérkezik, de az általa előzőleg lefoglalt vendégéjszakát bármilyen okból nem kívánja igénybe venni, hamarabb távozik mint az általa lefoglalt éjszakák száma, akkor a szállás jogosult a lefoglalt éjszakák számát leszámlázni, és az árát kifizettetni a vendéggel!
Szilveszteri előleget nem utalunk vissza!
Az Adatkezelési Szabályzatot ide kattintva olvashatja.

SZÉP kártya, és bankkártya elfogadóhely
Gyógyuljon Cserkeszőlőn a Royal Hotelban orvosi beutaló nélkül!
Cserkeszőlő Royal Hotel = Hotel minőségű szállás, panziós árak + wellness!