Falusi disznóvágás,Wellnessel

Falusi disznóvágás – disznótoros hétvége Cserkeszőlőben, hurka, kolbász, pálinka

A következő disznótoros hétvégénk időpontja:  2021  December 

             

Ajánlat kérés, foglalás

2 fő részére szóló 2 éjszakás/ 3 napos programcsomagunk

Ez a programunk visszaadja a valódi és hamisítatlan falusi disznóvágás minden emlékét, és hangulatát, valamint lehetőséget ad egy kis pihenésre, relaxálásra is, a hotel wellness részlegében, vagy a cserkeszőlői gyógyfürdőben. A fürdő 200 méterre található a szállodától, ahol számos gyógyító és egészség megőrzésére alkalmas kezelést vehet igénybe!

Disznótoros hétvége 1. nap:

 • Érkezés a délutáni órákban, 

 • A szobák elfoglalása,pihenés a Hotel Wellness részlegében,vagy a Cserkeszőlői Gyógyfürdőben.

 • Vacsora  A Royal Hotel ÚJ éttermében! Ahol háromféle levesből,háromféle főételből,friss salátákból,és desszertekből választhatnak a kedvük szerint a vendégeink.

 • Pihenés, készülés a másnapra, hiszen a program már kora reggel kezdődik.

Disznótoros hétvége 2. nap:

 • Kora reggel indulás a program helyszínére,mely pár perc sétára található a szállodától,ahol vendéglátóink már házi pálinkával,és forralt borral várnak.

 • Vendégeink a disznó levágásánál is már jelen tudnak lenni ha szeretnének,és az összes munkafolyamatban is részt vehetnek,ha kedvük tartja.

 • Reggeli: hagymás vér,sült máj,házi savanyúság, házi kenyér,forralt bor,és természetesen házi pálinka.

 • Napközben a disznó feldolgozása,hús sütés,töpörtő kisütése,töltött káposzta készítés,hurka,kolbász készítés,és töltés,forralt bor,és házi pálinka.

 • Korai vacsora: Orja leves, töltött káposzta,hurka, kolbász, dinsztelt káposztával, házi savanyúsággal.

 • Majd vacsora után vissza sétálás a szállodába,és a nehéz nap utáni jól megérdemelt pihenés következik.

 • FIGYELEM!!! Lehetőség lesz a nap folyamán vásárolni a feldolgozott,vagy akár a feldolgozatlan termékekből! Ami akár ajándéknak is kitűnő lehet a szomszédoknak,barátoknak munkatársaknak…. Ki mondhatja el a mai világban magáról,hogy igazi házi készítményt tud vásárolni,akár olyant is amit saját maga is segített elkészíteni??!!

Disznótoros hétvége 3. nap:

 • Reggeli: svédasztalos reggeli a szállodában.

 • 10 óráig kijelentkezés,majd élvezhetik egész nap akár a Cserkeszőlői téli fűrdő nyújtotta lehetőségeket.

A disznótoros hétvége csomag ára:

29.900 Ft/ fő/ 2éj  (13.950 Ft/fő/éj)

59.800 Ft / 2 fő / 2 éjszaka

Ez tartalmazza a második napi disznótoros programon az egésznapi korlátlan fogyasztást!!! ( reggeli ételek,napközbeni ételek,vacsora,valamint forralt bor,és házi pálinka fogyasztást is)

 

Gyermekkedvezmény (szülőkkel egy szobában történő elhelyezés esetén )

 • 0- 14 éves korig : 22.000 Ft/ fő/ 2 éj teljes ellátással

 • 14 éves kor felett teljes ár fizetendő

A csomag tartalmaz továbbá:

 • Ingyenes wellness használat: 6 személyes,és 3 személyes jakuzzi, infraszauna,és finn szauna áll rendelkezésre a hotelben, reggel 8-órától este 19-óráig!

 • Wellness használathoz szauna lepedő/törölköző

 • Pipere szerek bekészítése  a szobába.

 • FINN SZAUNA 14-órától 19-óráig vehető igénybe!!!

 • Ingyenes Wifi a szálloda teljes területén

 • Ingyenes parkolás

A disznótoros programunk minimum. 20 fő jelentkezése estén kerül megrendezésre!

 

Lemondási feltételek:

Érkezés előtti 14. napon kötbérmentesen, 5000ft / foglalás kezelési költség megfizetésével, írásban lemondható a foglalás. A 14. napon belüli lemondás, vagy meg nem érkezés estén, a szálláshely jogosult a lefoglalt éjszakák díját kötbérként felszámítani, és a kötbér összegéről kiállított számlát a vendég nevére és címére megküldeni, és azt kifizettetni a vendéggel. A lefoglalt időpontok visszamondásakor, a foglaláshoz előre utalt összeget, / foglaló, előleg / vissza nem utalunk, azt a pénzt, a pénz érkezésekor leszámláztuk, a számlát megküldjük, kötbérként felszámítjuk, bele számoljuk a teljes foglalási összegbe, és a különbözetet a vendégnek számlázzuk.

Lefoglalt időpont módosítás egy alkalommal ingyenesen lehetséges,kötbéres időszakon kívül! Minden további időpont módosítás 4.000 ft/ módosítási díjat von maga után,amit a szállás árához hozzá terhelünk! 

Ha a foglalást a vendég az érkezéstől számított 14 napon kívül lemondja,és kéri az előleg visszautalását a szálláshely 5000 ft/ foglalás kezelési díjat számít fel. A befizetett előleg,mínusz kezelési költség /5000ft/ kerül visszautalásra!

Szép kártyáról történt utalást visszautalni nem tudunk,csak későbbi időpontra módosítani!

Kuponnal, vagy utalvánnyal foglalt szállás 14 napon belüli lemondása , vagy meg nem érkezés esetén, a kupont, utalványt felhasználtnak tekintjük, annak árát vissza nem térítjük, vissza nem utaljuk, beleszámítjuk a foglalt szállás értékébe, és a különbözetet számlázzuk a vendégnek. Amennyiben a vendég megérkezik, de az általa előzőleg lefoglalt vendégéjszakát bármilyen okból nem kívánja igénybe venni, hamarabb távozik mint az általa lefoglalt éjszakák száma, akkor a szállás jogosult a lefoglalt éjszakák számát leszámlázni, és az árát kifizettetni a vendéggel !

 

SZÉP kártya, és bankkártya elfogadóhely
Gyógyuljon Cserkeszőlőn a Royal Hotelban orvosi beutaló nélkül!
Cserkeszőlő Royal Hotel = Hotel minőségű szállás, panziós árak + wellness!