Tavaszi akció 2 éj

Tavaszi akció félpanzióval 2 éj

 
Ajánlat kérés Foglalás

Inkább 3 éjszakára jönne? Katt ide

Az ajánlat tartalma 

 • 2 éjszaka szállásdíja 2 fő részére

 • 2 db svédasztalos reggeli / fő

 • 2 db étkezés / fő a cserkeszőlői fürdő területén lévő Napsugár Étterembe, ahol 15 féle ételválaszték áll a vendégek rendelkezésére, amit minden nap 12 órától, este 18 óra 30 perc-ig bármikor el lehet fogyasztani . Az étkezéshez nem kell a fürdőbelépőt megvásárolni.

 • korlátlan wellness használat / jakuzzi, infraszauna / a hotelben 8 órától este 19 óráig

 • a fürdőbelépőt az ár NEM tartalmazza

 • Kedvezményes fürdőbelépőt tudunk biztosítani a cserkeszőlői fürdőbe
  – Felnőtt belépő: 2.200 Ft helyett, 1.900 Ft/ db áron
  – Nyugdíjas, diák belépő: 1.900 Ft helyett, 1.600 Ft/ db áron
  – Gyermek 3 éves kor felett: 1.900 Ft helyett, 1.600 Ft/ db áron
  Gyermekeknek 3 éves kor alatt a belépés ingyenes

Az ajánlat ára:

60.000Ft helyett 30.000 ft/ 2 fő / 2 éj  + IFA 500 Ft/fő/éj

A fenti ár hétköznapokra érvényes. Hétvégén péntek, vagy szombat éjszaka foglalása esetén, plusz 1.000 ft/fő/éj felár fizetendő.

Gyermekkedvezmények (szülőkkel egy szobában történő elhelyezés esetén)

 • 0 – 14 éves korig : 11.000 Ft/ fő/ 2 éj félpanzióval

 • 14 éves kor felett a teljes ár fizetendő

Foglalható: 2019 szeptember 1-től – 2020 június 30-ig ,  kivéve az állami ünnepnapokat és a hozzá tartozó hétvégéket. December 23-január 1, március 13-14, április 10-11-12, április 30-május 1-2, május 29-30-31 éjszaka nem foglalható!

További napokkal hosszabbítható.

A fenti árak az ÁFA-t tartalmazzák, az IFA-t nem.                                                                 IFA= Idegenforgalmi adó, mely 500 Ft/ fő/ éjszaka, és a helyszínen külön fizetendő minden 18. életévét betöltött személy esetén, vendégéjszakánként. Az IFA minden esetben készpénzzel fizetendő!

Fontos információk a következő linkre kattintva olvashatók Katt ide

Bejelentőlap a következő linkre kattintva tölthető le Katt ide

Ajánlat kérés Foglalás


Lemondási feltételek:

Érkezés előtti 14. napon kötbérmentesen, írásban lemondható a foglalás. A 14. napon belüli lemondás, vagy meg nem érkezés estén, a szálláshely jogosult a lefoglalt éjszakák díját kötbérként felszámítani, és a kötbér összegéről kiállított számlát a vendég nevére és címére megküldeni, és azt kifizettetni a vendéggel. A lefoglalt időpontok visszamondásakor, a foglaláshoz előre utalt összeget, / foglaló, előleg / vissza nem utalunk, azt a pénzt, a pénz érkezésekor leszámláztuk, a számlát megküldjük, kötbérként felszámítjuk, bele számoljuk a teljes foglalási összegbe, és a különbözetet a vendégnek számlázzuk .Kuponnal, bónusszal, vagy utalvánnyal foglalt szállás 14 napon belüli lemondása , vagy meg nem érkezés esetén, a kupont, bónuszt, utalványt felhasználtnak tekintjük, annak árát vissza nem térítjük, vissza nem utaljuk, beleszámítjuk a foglalt szállás értékébe, és a különbözetet számlázzuk a vendégnek. Amennyiben a vendég megérkezik, de az általa előzőleg lefoglalt vendégéjszakát bármilyen okból nem kívánja igénybe venni, hamarabb távozik mint az általa lefoglalt éjszakák száma, akkor a szállás jogosult a lefoglalt éjszakák számát leszámlázni, és az árát kifizettetni a vendéggel ! 

Gyógyuljon Cserkeszőlőn a Royal Hotelban orvosi beutaló nélkül!
SZÉP kártya, és bankkártya elfogadóhely
 Cserkeszőlő Royal Hotel = Hotel minőségű szállás, panziós árak + wellness!

 
Ön is feliratkozhat a hírlevelekre: