Téli Akció Félpanzióval 3 éj

Téli félpanziós akció 3 éj

Ajánlat kérésFoglalás

 Inkább 4 éjszakára jönne? Katt ide 

Az ajánlat tartalma :

  • 3 éjszaka szállásdíja 2 fő részére
  • 3 db svédasztalos reggeli / fő
  • 3 db étkezés / fő a cserkeszőlői fürdő területén lévő Napsugár Étterembe, ahol 15 féle ételválaszték áll a vendégek rendelkezésére, amit minden nap 12 órától, este 18 óra 30 perc-ig , bármikor el lehet fogyasztani . Az étkezéshez nem kell a fürdőbelépőt megvásárolni .
  • korlátlan wellness használat ( jakuzzi infraszauna ) a hotelben 8 órától este 19 óráig
  • a fürdőbelépőt az ár NEM tartalmazza! Kedvezményes fürdőbelépőt tudunk biztosítani a cserkeszőlői fürdőbe – Felnőtt belépő: 2.400 Ft  helyett, 2.200 Ft/ db áron – Nyugdíjas, diák belépő: 1.900 Ft/ db áron – Gyermek 3 éves kor felett: 1.900 Ft/ db áron Gyermekeknek 3 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Az ajánlat ára:

96.000FT helyett, 48.000Ft / 2 fő / 3 éj  + IFA 500 Ft/fő/éj

A fenti ár hétköznapokra érvényes. Hétvégén Péntek, vagy Szombat éjszaka foglalása esetén, plusz 1.000 ft/fő/éj felár fizetendő.

Gyermekkedvezmények (szülőkkel egy szobában történő elhelyezés esetén)

  • 0 -14 éves korig : 18.000 Ft/ fő/ 3 éj félpanzióval + hétvégi felár 1000 ft/fő/éj
  • 14 éves kor felett a teljes ár fizetendő

Foglalható: 2020 Január 1.-től 2020 Március 12.-éig

További napokkal hosszabbítható.

A fenti árak az ÁFA-t tartalmazzák, az IFA-t nem.
IFA= Idegenforgalmi adó, mely 500 Ft/ fő/ éjszaka, és a helyszínen külön fizetendő minden 18. életévét betöltött személy esetén, vendégéjszakánként. Az IFA minden esetben készpénzzel fizetendő!

Fontos információk a következő linkre kattintva olvashatók Katt ide

Bejelentőlap a következő linkre kattintva tölthető le Katt ide

Ajánlat kérésFoglalás

Royal Hotel szobák

Royal Hotel szállás

Royal Hotel reggeli - Félpanziós akció

Royal Hotel wellness

Cserkeszőlő téli fürdő

Cserkeszőlő téli fürdő

Ponyva csúszda

Cserkeszőlő fürdő

Lemondási feltételek:

 Érkezés előtti 14. napon kötbérmentesen, írásban lemondható a foglalás. A 14. napon belüli lemondás, vagy meg nem érkezés estén, a szálláshely jogosult a lefoglalt éjszakák díját kötbérként felszámítani, és a kötbér összegéről kiállított számlát a vendég nevére és címére megküldeni, és azt kifizettetni a vendéggel. A lefoglalt időpontok visszamondásakor, a foglaláshoz előre utalt összeget, / foglaló, előleg / vissza nem utalunk, azt a pénzt, a pénz érkezésekor leszámláztuk, a számlát megküldjük, kötbérként felszámítjuk, bele számoljuk a teljes foglalási összegbe, és a különbözetet a vendégnek számlázzuk . Lefoglalt időpont módosítás egy alkalommal ingyenesen lehetséges. Minden további időpontmódosítás 4.000 ft/ módosítási díjat von maga után,amit a szállás árához hozzá terhelünk!  Kuponnal, vagy utalvánnyal foglalt szállás 14 napon belüli lemondása , vagy meg nem érkezés esetén, a kupont, utalványt felhasználtnak tekintjük, annak árát vissza nem térítjük, vissza nem utaljuk, beleszámítjuk a foglalt szállás értékébe, és a különbözetet számlázzuk a vendégnek. Amennyiben a vendég megérkezik, de az általa előzőleg lefoglalt vendégéjszakát bármilyen okból nem kívánja igénybe venni, hamarabb távozik mint az általa lefoglalt éjszakák száma, akkor a szállás jogosult a lefoglalt éjszakák számát leszámlázni, és az árát kifizettetni a vendéggel !

Gyógyuljon Cserkeszőlőn a Royal Hotelban orvosi beutaló nélkül!
SZÉP kártya és bankkártya elfogadóhely
 Cserkeszőlő Royal Hotel = Hotel minőségű szállás, panziós árak + wellness!